Contact

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk een bij de meest gestelde vragen of je antwoord ertussen zit. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact op via het contactformulier.

De Huggybird shop werkt met PAY Payments, een betrouwbare partner voor betalingen. Met PAY hebben we toegang tot verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en VVV Giftcard.

Ja, u ontvangt een bevestiging via uw e-mail wanneer uw bestelling is betaald en ontvangen. Wanneer de bestelling is voltooid, ontvangt u ook een bevestiging via uw e-mail

Houdt rekening met een  gemiddelde levertijd van 2-5 werkdagen. Bij het berekenen van de geschatte levertijd houden we rekening met het huidige ordervolume en onze capaciteit.

Uitzondering hierop zijn de boeken en knuffel. Hiervoor streven wij ernaar om deze binnen 1 werkdag aan te bieden aan onze verzendpartner. 

Wij hanteren een vast tarief aan verzendkosten tussen de €3,95 en €4,50, afhankelijk van de grootte van het pakket. 

Wanneer je meer dan €25,- besteed, zijn de verzendkosten gratis

Het retouradres is standaard ingesteld op de Printful-faciliteit, onze partner voor het uitvoeren en verzenden van uw bestelling. 

Wanneer ze een geretourneerde zending ontvangen, wordt er een geautomatiseerde e-mailmelding naar onze winkel gestuurd en zullen we u hiervan op de hoogte stellen. Niet-opgeëiste retouren worden na 4 weken gedoneerd aan een goed doel.

Eventuele claims voor verkeerd bedrukte/beschadigde/defecte artikelen moeten binnen 4 weken na ontvangst van het product worden ingediend. Voor pakketten die tijdens het transport verloren zijn gegaan, moeten alle claims uiterlijk 4 weken na de geschatte leveringsdatum worden ingediend. Claims die door ons als fout worden beschouwd, worden voor onze rekening genomen.

Uitzondering hierop zijn de boeken en de Huggybird knuffel. 

Het retouradres hiervoor is: Made by STFN / Huggybird, Grevelingenmeer 201, 1447 AP, Purmerend. 

Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Meer informatie over retourneren & klachten kan je hier terugvinden

Momenteel leveren wij alleen in Nederland en België. 

Neem contact op

Kan je geen goed antwoord vinden bij de meest gestelde vragen, of heb je een aparte vraag? Neem dan contact op via het onderstaande formulier of stuur een mail naar [email protected]. Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen. 

Huggybird®

Huggybird® is een merk van Made by STFN.

Grevelingemeer 201, 1447 AP Purmerend

Tel: 06 55 81 55 31  |  Mail: [email protected]

Kamer van Koophandel: 81624484  |  BTW nummer: NL003585607B55